Obi van Kenobi - Paraineisis

Obi van Kenobi megmodnja a frankót. Jedilét, küzdelem, csajok, miazmás.

Friss topikok

  • gagaringyuri: Vagy télleg vízilabdázó? (2011.09.05. 16:17) 27

Linkblog

18

2011.10.09. 02:09 gagaringyuri

Erről a megtartásról jut eszembe, hogy az aztán baromi nehéz. Jedi trükkök nélkül meg pláne. Azért nehéz, kérlek, mert mindig jöhet egy jobb. Mindig nagyon képben kell lenni, mert legyőzhetnek. Erre legjobban a padavan sportversenyeken lehetett felfigyelni – tudod, mik ezek: virtuális zsákbafutás, lángospörgetés elengedett kézzel, meg ilyenek (és persze foci). Ha nem készültél rendesen, ha nem voltál a csúcson, mindig akadt jobb. Mindig.

Persze nem lehet mindig a csúcson lenni, de attól még figyelni érdemes. A Jeleket.

Az Erőnek hála, a különféle kultúrák jeleit egy idő után már jó eséllyel azonosítani lehet, a sajátot pedig kötelező. Már úgy értem, egy jedinek.

Tudod-e például, mit jelent, ha egy wirfsnek elkékül a feje?

Na látod.

Adj neki egy pacsit, és nyomd meg a piros pöttyöt a szemében! Tuti működik. Semmi tojásdobálás, meg ilyenek. Vegyük úgy, hogy ez is egy Obi van-féle jótanács, miszerint jedipraktika.

A bejegyzés trackback címe:

https://obivan.blog.hu/api/trackback/id/tr853043103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása