Obi van Kenobi - Paraineisis

Obi van Kenobi megmodnja a frankót. Jedilét, küzdelem, csajok, miazmás.

Friss topikok

  • gagaringyuri: Vagy télleg vízilabdázó? (2011.09.05. 16:17) 27

Linkblog

1

2011.10.26. 16:04 gagaringyuri

Obi van Kenobi tábornok

Paraineisis

 

Tudom persze, hogy illene ide írnom neked valami bevezetőfélét, de minek?

Most, hogy végre megtaláltalak a rám szabott idő szerint, azt hiszem ezen már túl vagyunk, vagy pedig mellényúltam. Ebben az esetben is olvasd el azért legalább a kedvemért, hogy biztosan tudjam, hogy nem pötyögök hiába ezen a kommunikátoron (voltak itt ilyen memo-kristályok is, de mindig is gyűlöltem ezeket a modern kütyüket, az ember azt se tudja, hol kell megnyomni és melyik vége világít – ez például a lézerkard esetében rém fontos).

Azt, hogy „tábornok” a szerzőnél, nem én írtam oda (mindig is feszélyezett ez a fajta militarista stílus), hanem a szerkesztő, mert így többen ismernek szerte a Galaxisban, és nagyobb hasznot remél.

(A fenti mondatból kiderül, hogy jó sok mindent tudok – és mint a memokristályok kapcsán erre fény derült, egy pár dolgot még mindig nem. Ebből te is láthatod, hogy a hely, ahol momentán üldögélek elég speciálisnak mondható – a te szemszögedből mindenképpen.)

Szóval ami téged illet, az nagyjából innen kezdődik, vedd úgy, hogy ez volt a bevezető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://obivan.blog.hu/api/trackback/id/tr542856993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása