Obi van Kenobi - Paraineisis

Obi van Kenobi megmodnja a frankót. Jedilét, küzdelem, csajok, miazmás.

Friss topikok

  • gagaringyuri: Vagy télleg vízilabdázó? (2011.09.05. 16:17) 27

Linkblog

4

2011.10.23. 16:28 gagaringyuri

De most már távolabb eveztünk talán a kelleténél, itt az ideje, hogy a gyakorlattal is foglalkozzunk, úgyhogy néhány személyes jótanács következzék:

Hogyan keljünk át az úton?

Legyünk bármilyen messze-messze Galaxisban lévő, viszonylag egynemű faji összetétellel rendelkező központi bolygón is, előbb-utóbb szembesülnünk kell azzal a problémával, hogy át kell mennünk a túloldalra. Most nem a Sötét Oldalra meg ilyenekre kell gondolni, mondjuk csak Árnyékos Oldalra, mert közben nagyon süt egy valamilyen színű nap.

Szóval, ilyen esetekben igyekezzünk a helyi úriemberek számára vonzónak tűnő úriasszony mögé besorolni (tűnjék mégha jókora, tollas bádoglavórnak is első pillantásra – én láttam egyszer egy ilyet, hát nem kívánom senkinek az érzést).

Innentől egyenesben vagyunk, a helyi úriemberek végigbámulják a helyileg csinos úriasszonyt, mi pedig vigyorogva köszönünk a sofőrnek, mert az Élet szép.

Ja, ha még nem mondtam volna, az Élet alapvetően Szép.

Tehát átmegyünk a túloldalra a horror-lavórral és nem győzünk ámulni az Erőn, hogy ez mindig, mindenütt bejön.

Na jó, a robotsofőrök már más krémes, de különben működik.

Malfirs? Malfirtas vagy marstisr vagy minek hívják azt a fajt. Nagyon hülyén néznek ki. Tényleg nagyon rémes. Na mindegy, arról se felejtsek el írni valamikor, hogy Mindenki hogy néz ki!

Node vissza, a praktikákhoz!

Hogyan szerezzünk dugóhúzót egy szórakozóhelyen, saját palackozott italunk felnyitása végett?

Fenti indokok alapján, fenti válasz: adott bolygón a csinos helyi úriasszonyok segedelmével.

Ez persze még boldogult padavan-koromban esett meg velem, nehogy félreérts valamit. És persze nem jelenti azt, hogy ez egy padavan számára a kötelező magatartás, de hát, ami történt, megtörtént.

Különben is, az én időmben még volt annyi padavan, hogy maradjon elég jedi, mire kihull a férgese. Én nem hullottam ki, és áldom érte az Erőt, hogy Qui Gont adta őrangyalnak mellém.

Ha hinnék ebben a szóban, azt mondanám: szerencsém volt. Artas viccesen úgy mondta, büdös nagy mázli. De mindig is úgy gondoltam, hogy Qui Gon Jinn az Ítélet része.

Szóval mindig van egy két tanítvány, aki nem pont azt csinálja, mint amit a mestere mond neki. De valahogy megússza, és még marad elég ereje rá, hogy talán tisztességes jedi legyen belőle.

Úgyhogy bizakodhatsz.

Persze célszerű legelőször is azt tisztázni, hogy senki nem tévedhetetlen, a pótolhatatlan kifejezést pedig szintén lehetségtelen (jó kis szó mi?) akárki mellé jó szívvel is odatenni.

Bizony, néha még a mesterek is mellényúlnak, tudniillik tudnak hibázni. Egy jobb jedivel ilyen csak egyszer fordul elő, utána többnyire meghal. A jó jedinek pedig – ahogy a mondás is tartja – csak egy sérülése van. Se több, se kevesebb (nekem speciel Anakin).

Ezt is kéretik felvésni valahova a miheztartás végett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://obivan.blog.hu/api/trackback/id/tr552864901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása