Obi van Kenobi - Paraineisis

Obi van Kenobi megmodnja a frankót. Jedilét, küzdelem, csajok, miazmás.

Friss topikok

  • gagaringyuri: Vagy télleg vízilabdázó? (2011.09.05. 16:17) 27

Linkblog

14

2011.10.13. 22:51 gagaringyuri

A jedinek nincs más (és jobb) dolga, mint pártatlanul szemlélődni. A rosszabb dolog ebben a későbbi obligát odaverés, de hát ez egy ilyen szakma. A párválasztás is más szinten működik persze, s kicsit kevesebb benne a földhözvagdalt váza. Ettől függetlenül létezik, de neked ezzel még nem kell törődnöd, csak mondom. A lényeg a páron van.

És, hogy végleg egy közhelyszótár szintjére süllyesszem ezt a kezdetben ígéretes szöveghalmazt, álljon itt, egy intelem arra az esetre, ha elszánnád magad:

Nem azt kell társadnak választani, akivel le tudsz élni egy életet, hanem azt, aki nélkül nem.

Maradjunk annyiban, hogy a szeretet segít. Dekódolom néked, miszerint Erő.

Artas még azt is mondta, hogy az a baj, hogy több minden jár a nők esziben egyszerre, és hogy azt hiszik, ezzel mindneki így van. Itt jegyezném meg érdekességként, hogy Wyxxqwerty, az Xy rendszerből esetében ez valóban így van. Az embercsajok imádták Patiszont, mert szerintük jól lehet vele beszélgetni.

Szóval remek ez a párhuzamos észjárás, csak összpontosítani nem lehet vele. Amidala mindig elképesztett a széteső koncentrálásával. Az olyan wuub-teniszeredményeket, hogy 6-0, 1-6, 6-1, 6-0, 0-6, 2-6, 6-0 bármikor szállította.

No de ettől még szeretjük Amidalát. S vissza az előzőekhez! Vannak még mindenféle praktikák a boldogulásra. Ezek nem jeditrükkök, bár némelyik esküszöm, közel áll hozzá.

Például mondok egy példát. Ha nyugtot akarsz magadnak, figyelj oda, hogy a nőd jól érezze magát, különben nagyon megbánod! Nem mintha én jelennék meg akkor egy nagy véres lézerkarddal vagy ilyesmi. Biztos lehetsz benne, hogy hamarosan egymaga megoldja. Ha azt hiszed, hogy megiszol egy nyugis kávét, vagy jön a vakarózós-szunyálós meccsnézés, hát tegyél le róla.

Többek szerint az is baj, ha huzamosabb ideig túl jól érzi magát, esetleg ráér, mert ilyenkor meg furcsa gondolatai támadnak – érdemes ezt is figyelembe venni.

A jedinevelő főszakácsának a felesége például egy idő után egészen furcsán kezdett gondolkodni, és nemsokára három légirobogójuk is lett.

Normális?

Mivel az Erő lehetővé tette, biztosan az. Na de mégis.

Qui Gon megjegyzése a témában: „Bármennyire megnehezítik is a férfiemberlétet, néhanap úgy tűnik fel nekem, mintha a legfontosabb vágyuk, egymás életének megnehezítése lenne.” No ehhez sem fűznék hozzá komolyabban semmit. Aki látott már több nőt együtt, tudja miről beszélek. Ráadásképp annyira finoman intézik ezt a megnehezítést, annyi érzéssel és néhanapján kifejezetten kedvesen, hogy a férfiembernek fel sem tűnik. Csak később, amikor a nőemberek elmondják nekik a véleményüket a másik nőemberről. Pedig oly egyszerűnek tűnik első ránézésre minden, hogy csak na. Legyen kicsi fészek, legyen nyugi, legyen poronty, szeressék őket. A sorrend egyénenként változó. Az Erő érti csak, hogy mégis az egyszerű recept ellenére, mi a gond. Márpedig az van, jediszemmel is jól látható.

Meg kell jegyeznem ugyanakkor, hogy a fenti prioritás-lista elsősorban az embernőkre vonatkozik. De másoknak sem könnyeb. A karvarid asszonyoknál (ha nem ugrana be, ők azok a másfélméteres szamovárszerű lények) ez a program így fest: legyen melegecske, legyen bukósisak, két nagy pofon meg egy seggberúgás, és minden a legnagyobb rendben. Igénylik. Gondolom ez is az Erő valamely sajátsága, amire Yoda is csak rángatja a vállát, vagy ha tisztességesnek és bölcsnek akar látszani, mond valami frappáns példát.

A bejegyzés trackback címe:

https://obivan.blog.hu/api/trackback/id/tr812963189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása